Organisation

Salg og marketing

user_03
M: 40 25 66 87
E: mk@tele-mark.dk
Mads Elefsen Kudsk Partner
Mads er Partner og kommerciel direktør i Tele-Mark A/S og har ansvaret for salg og markedsføring af Tele-Marks løsninger, koncepter og kompetencer. Mads har gennem 13 år samarbejdet med adm. direktører, salgsdirektører, salgschefer og sælgere inden for et bredt udsnit af brancher. Han er derfor vant til at sætte sig ind i behovene hos både store og små virksomheder. Mads har stor erfaring med at udvikle og forbedre salgsprocessen, strategien og salgsresultaterne i en lang række virksomheder. Desuden har Mads et veltrænet blik for, hvad kunderne ønsker og kan forvente af en telemarketingleverandør – både i dag og i morgen. Udover den praktiske erfaring inden for det strategiske og kommercielle har Mads en cand.merc. som teoretisk baggrund.
user_03
M: 29 73 98 60
E: ms@tele-mark.dk
Martin Søborg
Martin er sælger hos Tele-Mark A/S og medansvarlig for salg af Tele-Marks løsninger. Martin har en baggrund som uddannet indkøber fra Dansk Supermarked. Martin har de seneste 11 år beskæftiget sig med salg og konsulentydelser, heraf siden 2011 hos Tele-Mark A/S. Martin har nemt ved at sætte sig ind i komplekse situationer og kan derfor være med til at forbedre og udvikle salgsresultaterne hos en lang række virksomheder.

Projektledelse

user_03
M: 20 46 53 25
E: afp@tele-mark.dk
Allan Falch Partner
Allan er partner i Tele-Mark A/S. Han er overordnet ansvarlig for vores projektledelse og alle vores kundeprojekter. Herunder at Tele-Marks personale er veluddannet, og at vi hele tiden er førende inden for de discipliner, vi arbejder med, selv om telemarketing er et særdeles konkurrencepræget marked. Allan er derudover tovholder på alle analyser i huset. Han har bred erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at gennemføre analyser, som er enkle og effektive at bruge for kunden bagefter. Allan har været i Tele-Mark A/S siden 1996, og han er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus.
user_03
M: 27 28 43 08
E: trm@tele-mark.dk
Thomas Møller
Thomas er projektchef i Tele-Mark A/S, hvor han har været siden juni 2004. Han er uddannet ved Aarhus Business College som Certificate Call Center Operator med læreplads i Tele-Mark A/S. Thomas har som projektchef det overordnede ansvar for styringen af komplekse projekter og ansvaret for at sikre, at de opstillede krav til en given opgave bliver indfriet. Thomas er desuden involveret i Tele-Mark A/S eget it. Grundet Thomas’ erfaring med it er det ofte ham, der er ansvarlig for større it-mødebookingopgaver.
user_03
E: ov@tele-mark.dk
Oanh Van
Oanh blev, efter studietiden på Handelshøjskolen (BA English & Business Communication), i 2011 ansat hos Tele-Mark A/S på fuld tid. Det faldt helt naturligt, da Oanh siden 2008 har været tilknyttet Tele-Mark A/S på deltid, bl.a. som dataindsamler. Sommeren 2012 tog Oanh imod tilbudet om at blive Projektkoordinator hos os. I dag er der en række kunder, som nyder godt af hendes ekspertise indenfor såvel mødebooking som projektledelse.
user_03
E: ja@tele-mark.dk
Jacob Alstrup
Jacob har siden 2013 været ansat som projektkoordinator hos Tele-Mark A/S. Jacob har været i branchen siden 2008, de seneste år som teamleder. Jacob er ansvarlig for styringen, gennemførelsen og kvalitetssikringen af udvalgte projekter.
user_03
E:  lp@tele-mark.dk
Lars Primdahl
Lars blev januar 2015 ansat som projektkoordinator hos Tele-Mark A/S. Lars har arbejdet med IT siden 1981. Han besidder således en solid erfaring her indenfor. Desuden har han stor erfaring indenfor salg, ledelse og kundeservice primært indenfor it. Således er Lars’ primære fokus at sikre kvalitet og fremdrift på udvalgte projekter primært indenfor IT. Flere kunder nyder allerede godt af Lars skarpe projektledelse, og trænede evner indenfor kompleks mødebooking. 
user_03 E: ac@tele-mark.dk Asbjørn Odsten Boel Christensen
Asbjørn har siden marts 2016 været ansat som projektkoordinator ved Tele-Mark A/S, efter ca. et års ansættelse som kontaktformidler. Asbjørns spidskompetencer indenfor mødebooking er områder som for de fleste synes vanskelige og for andre nærmest umulige. De af vore kunder, hvis marked befinder sig netop her, nyder rigtig godt af Asbjørn og hans styrker inden for kompleks mødebooking. Asbjørn er i øvrigt uddannet indenfor sprogsvidenskab og IT.

Økonomi og Personale

user_03
E: nh@tele-mark.dk
Niels Havvig Hansen Partner
Niels er ansvarlig for økonomi, personale og administration. Niels har været med lige siden starten af Tele-Mark A/S (april 1989) og har igennem årene beskæftiget sig med alle områder indenfor telemarketing. Inden Tele-Mark A/S var Niels ansat i Dansk Supermarked i 10 år, og han har haft job som salgskonsulent og marketingansvarlig i flere virksomheder. Udover den praktiske baggrund er Niels H.D. i afsætning.
user_03
E: cn@tele-mark.dk
Connie Nolin
Connie er uddannet på revisionskontor og er desuden merkonom i regnskab. Connie har 30 års erfaring inden for bogholderi, debitorer, kreditorer, finans og løn. De sidste 18 år har hun været ansat i Tele-Mark A/S. En af de væsentligste opgaver Connie har, er at sikre en af de ting medarbejdere generelt anser for vigtig, nemlig nul fejl i lønudbetalingerne, desuden er det hende der effektivt står for bogføring, ligesom hun er den venlige dame der holder styr på vores debitorliste.
user_03
E: lh@tele-mark.dk
Lena Hesager
Lena er uddannet cand.mag. og har arbejdet med marketing og kommunikation i 21 år. Først på året i 2015 blev hun ansat som kontaktformidler i Tele-Mark A/S. Det viste sig hurtigt, at Lena har en spidskompetence indenfor en snæver niche, vi igennem årene har specialiseret os i – til kundernes store tilfredshed.
Med tiden begyndte Lena at gå op i, at tage imod nye kollegaer. Værdien heri viste sig tydeligt, hvorfor hun i dag formelt har til opgave at sørge for, at nye kolleger falder godt til i Tele-Mark A/S. En forretningskritisk funktion, som vi kan se, har afgørende betydning, i vores bestræbelser på at fastholde de dygtigste medarbejdere i branchen, og ikke mindst bidrager det til firmaets samlede arbejdsglæde.
Sidst men ikke mindst assisterer Lena projektledelsen med forskellige projektrelaterede opgaver, som hun har et skarpt blik for.

Læs mere om:

 

Kontakt os