Tele-Mark A/S ønsker alle en rigtig dejlig og forhåbentlig solrig sommer

04/07/2017

I ugerne 28, 29 og 30 holder Tele-Mark A/S ferielukket. Som tidligere år drager vi alle samlet på en velfortjent sommerferie.

Til trods for at ferien de seneste uger så småt står for døren, er der igen i år flere af vore kunder, som har valgt at lade samarbejdet fortsætte med nysalgsmøder sommeren over, og ikke mindst har interessen for helt fulde kalendere de første uger efter ferien været meget stor i år. Det betyder at vi også i uge 26 og 27 kan holde det sædvanlige tryk i markedet på vegne af vore kunder.

Vores erfaringer er, at flere beslutningstagere vi snakker med, oplever sommerperioden som mindre travl, og derfor netop bruger denne på at kigge på alternativer, og hvad der ellers rør sig omkring dem. Derfor giver det god mening at holde trykket netop her. For Tele-Mark A/S er det også en stor fordel, da vi kun beskæftiger fuldtidsmedarbejdere, som også gerne skal have noget at lave i uge 26 og 27.

Vi ser frem til at møde ind i uge 31, for at servicere vore eksisterende kunder, og ikke mindst til at igangsætte en lang række nye spændende kunder, som har vist os den tillid at opstarte samarbejde med os. Det bliver et rigtigt spændende efterår.

Vi ønsker alle en herlig og forhåbentlig solrig sommer, med afslapning og masser af gode oplevelser med familie og venner.Share

Oversigt

Kontakt os